همسر شهید علی محمدی: اگر گزارشگر حقوق بشر صداقت دارد ترورهای منافقین در ایران را محکوم کند
همسر شهید علی محمدی با اشاره به نگاه ابزاری سازمان ملل به حقوق بشر گفت: اگر سازمان های حقوق بشری در ادعای خود در دفاع از حقوق بشر صادق هستند مسائل خانواده 17 هزار شهید ترور را پیگیری کنند و ترورهای منافقین را محکوم کنند.
همسر شهید دکتر علی محمدی گفت: ترور از نظر همه کشورها و ملت ها به خصوص ایران اقدامی قبیح است و اگر آمریکایی ها اتهام اقدام به ترور را به ایران می زنند، هدف شان جلوگیری از پیشرفت ملت ماست.
منصوره کرمی همسر شهید دکتر علی محمدی در غرفه انجمن دفاع از قربانیان تروریسم خاورمیانه (خانواده های شهدای ترور کشور) در هجدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همسر من سال گذشته به دست موساد اسرائیل ترور شد و زمانی که این اتفاق برایش افتاد از اساتید بارز و یکی از بهترین فیزیکدانان کشور بود و مقالات بسیاری از او در مجله های علمی دنیا به چاپ رسیده و بسیار مورد علاقه دانشجویان و همکارانش بود.
وی با اشاره به صحنه شهادت همسرش اظهار کرد: ...
صحنه شهادت ایشان گویای این بود که تمام دنیای من و فرزندانم از دست رفت. بعد از همسرم زندگی برای من و فرزندانم بسیار دشوار شده است و روز به روز بیشتر فقدان او را احساس می کنیم. فرزندانم از نبود پدرشان بسیار آسیب دیدند و هنوز نمی توانند جای خالی او را باور کنند.
وی با اشاره به خصوصیات اخلاقی همسرش نیز گفت: همسرم بسیار خوش اخلاق بود و با فرزندانش رابطه دوستانه خوبی داشت و امروز که پیش ما نیست فقدانش به شدت احساس می شود. همسرم کشور، انقلاب اسلامی و امام خمینی را با تمام وجود دوست داشت و با علاقه زیادی نسبت به وطنش سخن می گفت. او همیشه می گفت که نباید اجازه داد خون شهدا پایمال شود، او همیشه صلح جو و مخالف جنگ بود.
همسر شهید علی محمدی گفت: دانشمندان مهم دنیا از جمله آمریکایی ها و ژاپنی ها به مقالات دکتر علی محمدی رفرنس می دادند و وقتی ایشان به شهادت رسیدند بیش از هزار نفر از فیزیکدانان جهان، ترور او را محکوم کردند.
وی ادامه داد: 10 سال پیش یکی از خبرگزاری های فرانسوی نزد همسرم آمد و از او پرسید که چرا با وجود رتبه علمی بالایی که او دارد در ایران مانده است، اما همسرم در پاسخ به آن خبرگزاری گفته بود که به کشورش علاقه دارد و تا جایی که بتواند به تدریس و آموزش در زمینه ای که در آن توانایی دارد می پردازد.
وی در ادامه در پاسخ به این که آیا شهید علی محمدی پیش از شهادتش از سوی افراد و یا گروههایی تهدید شده بود، گفت: همسرم تا قبل از شهادت شان چندین بار تلفنی و چندین بار از سوی دوستان و همکارانش در کشورهای مختلف مورد پرس و جو قرار گرفته بود. در سال 84 یکی از همکارانش در لندن توسط مسئولان این کشور مورد بازجویی قرار گرفت و درباره دکتر علی محمدی از او سؤال شده بود. در سال 86 یکی از دوستانش در ایتالیا 48 ساعت تحت بازجویی بود و درباره کارهای علمی همسرم از او سؤال شده بود که پس از بازگشت به تهران این مساله را با همسرم در میان گذاشت. در سال 87 ما در مکه بودیم که همسرم به من گفت احساس می کند تحت مراقبت است و کسی از او فیلمبرداری می کند و در شهریور 88 به او تلفن تهدیدآمیزی شد که از سوی منافقین بود.
وی با بیان اینکه «همسرم تقاضاهایی که برای سفر به خارج از کشور و یا تدریس در خارج از کشور از او می شد را رد کرده بود» اظهار کرد: دو سه هفته قبل از شهادت همسرم، از او برای سخنرانی در همایشی در اردن به اتفاق خانواده دعوت شده بود که همسرم آن را به دلایل مدنظر خودش نپذیرفته بود.
کرمی در پاسخ به این که آیا پس از شهادت همسرتان، مسئولین از شما حمایت می کنند؟ گفت: خدا را شکر رسیدگی خوب بود و حمایت های خوبی از سوی رئیس دانشگاه تهران و بنیاد شهید صورت گرفته است.
وی در پاسخ دیگری درباره گزارش احمد شهید گزارشگر حقوق بشر درباره ایران اظهار کرد: من از احمد شهید می خواهم به ملت ایران لطف کند و اگر می خواهد مساله حقوق بشر و عدالت را پیاده کند از جهانیان بپرسد که چرا برخی اقدام به ترور می کنند؟ بیش از 17 هزار خانواده ترور در ایران زندگی می کنند. او باید این مسائل را پیگیری کند تا جلوی ترورها گرفته شود. در حال حاضر دانشمندان ما در خطر هستند و دشمنان و منافقین امنیت را از آنها سلب کرده اند. این مسائل باید در یک دادگاه بین المللی بی طرف رسیدگی شود. رژیم صهیونیستی به طور علنی اعلام می کند که به ترور دانشمندان و افراد خاص اقدام کرده است و یا مجاهدین خلق صراحتا در این باره صحبت می کنند. ما از احمد شهید می خواهیم با خانواده شهدای ایران به ویژه شهدای ترور از نزدیک صحبت کند. منافقین اولین گروهی بودند که اسم همسر مرا در لیست ترورشان قرار دادند
کلمات کلیدی: